IMG 0195

Wat is er leuker dan lekker 1 op 1 met je kindje bezig zijn? Heerlijk vertroetelen en aanraken. Babymassage is daar een leuke manier voor. Bovendien heeft babymassage een positieve uitwerking op de groei en stimuleert het de ontwikkeling van de coördinatie, draagt het bij aan een beter slaapritme, een betere spijsvertering en helpt het de weerstand verhogen.

Heeft je kindje last van bijvoorbeeld:

  • Buikkrampjes?
  • Overgevoeligheid?
  • Onrust?
  • Slechte doorbloeding?

Juist dan kan babymassage een goede oplossing zijn. Babymassage heeft een goede invloed op verschillende klachten.

Workshop babymassage:
Wil je graag zelf de technieken van de babymassage leren? Dat kan. Relax2smile komt graag bij je thuis om je de fijne "kneepjes" in alle rust te leren. Een bezoek duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Een volledige workshop duurt afhankelijk van hoe je kindje het ervaart twee tot drie bezoeken. Uiteraard is 1 bezoek ook mogelijk, maar dan wordt de inhoud hierop aangepast. De workshop is geschikt vanaf de kraamweek tot dat je kindje gaat kruipen.

Samen met een vriendin gezellig de workshop volgen of met een groepje? Informeer naar de mogelijkheden en de tarieven hiervoor.

Behandeling:
Relax2smile kan bij jullie thuis langs komen om jullie kindje te masseren. Het kan zijn dat je kindje last heeft van één of meerdere van bovengenoemde klachten. De massage wordt dan specifiek op die problemen gericht.

Neem voor meer informatie contact op.

 

relax2smile

Stationssingel 28

3901 XK Veenendaal

T: 06 29 37 11 36

SNEL CONTACT