Fibromyalgie geeft pijn in het bindweefsel en spieren. Fibromialgie is een chronisch pijnsyndroom, naast spierpijn, spierstijfheid, en pijn in gewrichtsaanhechtingen en pezen gaat het vaak gepaard met extreme vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies.

Fibromyalgiemassage verminderd stress en pijn en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De behandeling is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek klachten geven.

De fibromyalgiemassage zoals die wordt gegeven bij relax2smile bestaat uit 3 verschillende soorten massage die alle drie een andere uitwerking hebben:

  • massage ter bevordering van een goede nachtrust (slaapmassage)
  • massage tegen pijn in het algemeen, behandeling van verschillende pijnpunten op het lichaam
  • massage tegen hoofdpijn

De laatste 2 kunnen in 1 behandeling gecombineerd worden gegeven.

In overleg wordt bekeken welke behandeling(en) voor jou het meest geschikt zijn en in welke volgorde deze gegeven worden. Dit kan elke keer weer anders zijn, net zoals het grillige verloop van de fibromyalgie-klachten.

Bij fibromyalgie is het zeer belangrijk om de massage af te stemmen op de klachten, er wordt dan ook regelmatig gevraagd naar de ervaringen en het klachtenverloop tijdens en na de behandeling. De massage wordt hierop direct aangepast.

Neem voor meer informatie gerust contact op.

 

relax2smile

Stationssingel 28

3901 XK Veenendaal

T: 06 29 37 11 36

SNEL CONTACT