Heb je last van klachten aan het bewegingsapparaat, dan kan een klachtenbehandelende massage een optie zijn.  Ook hoofpijn en het vasthouden van vocht zijn klachten die te behandelen zijn met een massage.

Tijdens een klachtenbehandeling wordt gewerkt met weinig olie, wat de intensiteit van de massage verhoogd en waardoor ook dieper gelegen spieren worden bereikt. Door de intensiteit van de massage duurt een klachtenbehandeling over het algemeen 30 minuten. Uiteraard kan deze worden uitgebreid met een meer onstpannende afsluitende massage naar 45 of 60 minuten. Zo nodig kan, bij beginnende klachten, een hoge frequentie van afspraken worden geadviseerd om de klacht goed te kunnen behandelen.

Het werken met olie kan worden gecombineerd met het gebruiken van warme stenen (zie voor werking hotstonemassage), Cuppingmassage of bindweefselmassage. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met de klant.

Cuppingmassage: 
Bij cuppingmassage worden cups gebruikt die met een vacu├╝mtechniek worden vastgezogen op het lichaam. Door gebruik te maken van deze techniek worden afvalstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit diepere weefsels, waardoor afvoeren van deze stoffen makkelijker wordt. De cups kunnen worden vastgezet op een pijnlijke plaats of er kan mee worden gemasseerd. De huid zal rood tot donkerblauw kleuren wat langzaam weer weg zal trekken.

Mocht de klacht dusdanig zijn dat doorverwijzing naar een andere discpiline verstandig is dan zal relax2smile dat zeker doen.

relax2smile

Stationssingel 28

3901 XK Veenendaal

T: 06 29 37 11 36

SNEL CONTACT