Stoelmassage is een drukpuntmassage. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Stoelmassage voor particulieren:

Uiteraard kan je als particuliere klant bij relax2smile terecht voor een stoelmassage. Je kunt hiervoor terecht in mijn praktijk. Ook is het mogelijk om relax2smile in te huren voor feesten of partijen als "entertainment" of kan je een stoelmassage boeken als verrassing voor een ander. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Stoelmassage voor bedrijven:

Voor uw bedrijf kan een stoelmassage een hoop betekenen. U wilt toch ook alerte, frisse en lekker in hun vel zittende medewerkers op de werkvloer? Biedt ze dan de mogelijkheid tot het (regelmatig) ondergaan van een stoelmassage. De stoelmassage heeft op deze manier een preventieve invloed op bijvoorbeeld het ziekteverzuim, RSI-klachten en werkt sfeerverhogend. Neemt u de stoelmassages op in het ARBO-plan van uw bedrijf dan kunnen er, onder bepaalde voorwaarden, fiscale voordelen aan zitten.

De stoelmassage is ook in te zetten om eenmalig uw personeel of relaties een "cadeautje" te geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan een beloning na het behalen van een bepaald doel, tijdens een (personeels-)feestje, in plaats van een kerstpakket, het traditionele bloemetje op secretaressedag of op een beurs of andere gelegenheid.

Laat relax2smile weten wat uw wensen zijn en we bekijken samen wat er mogelijk is. Neem nu contact op!

relax2smile

Stationssingel 28

3901 XK Veenendaal

T: 06 29 37 11 36

SNEL CONTACT